2010. szeptember 23., csütörtök

A Pöttyösnek VÉGE.

Kedves túratársaink, útitársaink, ismerőseink, barátaink, egyáltalán te, kedves érdeklődő, ki figyelemmel kísérted izgalmasabbnál izgalmasabb kalandjainkat, engedd meg, hogy bejelentsem: eljött egy hosszú kaland vége.

Bejártuk már Tolnát és Baranyát, megmásztuk a Fogarasok egy 2300-as hegycsúcsát, lubickoltunk önfeledten Marseille, Genova, Saint Tropez és Monaco kristálytiszta tengervízében, forgattunk klipet, Múzsát, s reklámfilmet.

Ha velünk tartottál, láthattad és olvashattad. Bizonyos bejegyzéseinket hallgathattad is. De most eljött e nagy kaland vége, s ezzel sok más újnak is a kezdete.

Lajost ezen túl megtalálod a turakaland.blogspot.com hasábjain, hogy részt vehess vele a Kárpátmedence leghumorosabb gyalogtúráin. Kalandozz vele hegyen, völgyön át!

Glória személyesebb irányba kezdett, és bár saját gondolatainak, megfigyeléseinek a blog-érában tart fenn egy helyet, ezen írásai rendszertelenek, és sokszor személyesek. Ha mégis követni szeretnéd, akkor a kalandokazegyesultkiralysagban.blogspot.com-on megteheted.


Szerencsés utat és élettel teli audio-vizuális élményeket!

Pöttyöslabda Produkció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése